För hyresgäster och bostadsköpare

Om Hembo

Vi utvecklar nya värden på platser vi bryr oss om

Kontakta oss

Vår Vision

Hembo bildades 2014 i Alingsås. Ur en hundraårig bakgrund inom lokal handel har vi vuxit till ett fastighetsbolag med passionerade och aktiva ägare, korta beslutsvägar och smidiga processer. Med entreprenörskapet i blodet är vi idag ett bolag som vill vara med och skapa framtidens bostäder och mötesplatser där folk trivs och vill leva, länge.

Vår Ambition

Service och upplevelser är tydliga arv att bygga vidare på när vi utvecklar bostäder och lokaler. Vi sätter alltid mänskliga värden och behov först i våra projekt. Och vår metod är enkel. Vi gör det genom att bjuda in och lyssna på̊ människor.

Långt innan vi sätter spaden i jorden bjuder vi in alla berörda parter – från grannar och politiker till blivande slutkunder. Vår drivkraft är att utveckla platserna vi älskar och göra dem ännu bättre tillsammans.

Våra verksamheter

Hembo är en långsiktig bostadsutvecklare och fastighetsägare. Vi är ett tryggt bolag som erbjuder hyresrätter, bostadsrätter och lokaler.


Fastighetsutveckling

Vår ambition är att förenkla människors vardag. Vägen dit går genom att vi aktivt jobbar med våra kärnvärden, delaktighet, enkelhet, tydlighet och nytänk.


Bostadsuthyrning

Vi brinner för stadsutveckling och att utveckla bostäder där människor trivs. Genom samskapande, varsamhet och långsiktighet vill vi bidra till bättre Vi strävar efter att erbjuda dig som hyresgäst ett tryggt boende med bra service. Hos oss bor du i moderna lägenheter i välskötta hus med nära till allt du behöver.


Lokaluthyrning

Vi erbjuder lokaler i Alingsås mest attraktiva lägen med hög kvalitet på både fastigheter och service. Hos oss får du moderna lösningar, snabba svar och personligt bemötande.

Gemensamt bygger vi goda samhällen

Hembo är ett företag i Nolgårdenkoncernen.